
Teriyakinoodles met biefreepjes en sugarsnaps
Vandaag een super simpel en snel gerechtje dat wij hier regelmatig eten. Het gerecht is licht en vol van smaak. Dit recept bevat maar een paar ingrediënten en is dus ideaal voor doordeweeks. Deze Teriyakinoodles met biefreepjes en sugarsnaps maakt mij en mijn vriend dan ook altijd weer blij! Yum!
Het recept maak je binnen 30 minuten. Lekker om het vlees te marineren in hoisinsaus. Maar ook puur met wat peper en zout smaakt dit vlees lekker. De teriyaki saus kun je ook zelf maken en dat doe ik ook wel eens, maar voor dit snel gerecht gebruiken we de kant-en-klare saus.
Maak jij dit lekkere, snelle wokgerecht ook eens?
🥢 bereidingstijd: 30 minuten.
Ingrediënten Teriyakinoodles met biefreepjes en sugarsnaps voor 2 personen
500 gram sugarsnaps
350 gram biefreepjes
120 gram woknoodles
1 rode paprika
3 eetlepels teryaki woksaus
1 teentje gember (geschild)
1 teentje knoflook
1/2 Rode peper (zonder zaadlijst)
Zo maak je het:
- Breng de biefreepjes op smaak met peper en zout. Bak de reepjes in een hete pan met een el olie. Als de buitenkant van het vlees dichtgeschroeid is haal je het vlees uit de pan.
2. Was de sugarsnaps vervolgens en snijd de puntjes van de boontjes, af zodat het zijn draadje verliest. Was de paprika ook en snijd in blokjes. De rode peper, knoflook en gember snijd je fijn.
3. Wok de gember, rode peper en knoflook in wat olie en voeg de groentes toe in een hete pan en wat olie totdat ze beetgaar zijn. voeg hieraan de biefreepjes en teryakisaus toe.
4. Intussen giet je een liter kokend water over de noodles en laat dit 2 minuten staan. Giet de noodles af en meng met de groentes en biefreepjes.
Eet smakelijk! Lekker ite!
Ook eens een ander (fusion) Aziatisch uitstapje maken? Deze flatbread met zalm en avocado is zo lekker!

