-
Oesterzwammen kweken met growkit van Fryslan Fungies!
Een growkit van Fryslan fungies is een leuk lokaal product om op een duurzame manier je eigen oesterzwammen de kweken. Je kunt er lekker mee koken. Lees je mee?
-
Eton mess met mango en passievrucht
Eton mess met mango en passievrucht is het dessert dat fris, zoet en romig tegelijk is. De verschillende texturen zijn fijn in de mond en met kerst het ideale nagerecht.
-
Crostini met gerookte ganzenborst en rode uienchutney
Crostini met gerookte ganzenborst en rode uienchutney is het perfecte voorgerecht met kerst of in de herfst. Wild met de zoete rode uienchutney samen een smaak explosie.
-
Baileys ijs met maltesers
Deze Baileys ijs met maltezers is het perfecte toetje voor de feestdagen in december. Het is snel klaar, makkelijk op de avond zelf en ontzettend lekker.
-
Pollo a la miel
Deze Pollo a la miel is lekkere Spaanse tapa voor op een borrelplank. Je kunt het warm en koud eten en ze zijn makkelijk te maken.
-
Vacherin Mont D’or met groente en brood
Deze Vacherin mont d'or is het ideale kaasje om te verwarmen in de oven dan te kaasfonduen. Met brood, aardappel en groentes maak je er een rijke maaltijd van.
-
Pappardelle met stoofvlees
Dit stoofvlees met pappardelle is het ultieme comfortfoo voor in deze tijd. Lekker lang laten pruttelen en zacht dat het vlees wordt! De stevige linten maken het helemaal af.
-
Cheesecake brownie met kruidnoten
Deze cheesecake brownie met kruidnoten is een perfecte traktatie met Sinterklaar. Leuk om te bakken met kruidnoten en chocolade kruidnoten. Met kinderen of zonder, leuk en lekker om te maken en eten!
-
Quesadilla met brie en kastanjechampignons
Deze Quesadilla met brie en kastanjechampignons eet je lekker als lunch, snack of avondeten. Dippen in truffelmayonaise. De pijnboompitten geven een bite.
-
Kruidige pompoencake met noten
Deze Kruidige pompoencake met noten is een echte gezonde cake, die toch heel lekker is. ge krijgt groentes binnen en toch weinig suiker.