-
Venkelstoof met kip en citroen
Deze Venkelstoof met kip en citroen is een geweldig lekker, winterse stoof. De smaken passen zo goed bij elkaar en zijn zo zavkt en fris.
-
Rijstepap maken
De één houdt ervan, de ander vind het afschuwelijk. Alle soorten pap, of brij zoals we dat hier ook wel noemen vind ik lekker. Havermoutpap, gortpap en nog wel het lekkerste: Griesmeelpap. Met…
-
Kniepertjes met baileysroom en limoncelloroom
Kniepertjes met baileysroom en limoncelloroom is een echte traktatie tijdens oud en nieuw. de jaarwisseling is natuurlijk voor oliebollen, maar kniepertjes zijn een leuke afwisseling!
-
Blini met gerookte zalm en mierikswortelmayonaise
Deze Blini met gerookte zalm en mierikswortelmayonaise is een leuk en lekker borrelhapje dat je in een handomdraai maakt. En indruk dat het maakt!
-
Risotto met ganzenborst en vijgensaus
Deze risotto met ganzenborst en vijgensaus is een echte topper tijdens kerst. Het vergt wel even je aandacht, maar dan heb je ook wat. Echt goed vlees..
-
Coquilles met bacon en kruidenmayonaise
Zo lekker en delicaat, dit voorgerecht met Coquilles met bacon en kruidenmayonaise. Frisse, zilte smaken en verschillend texturen. Maak jij het ook met kerst?
-
Pavlova monchou taartjes
Deze pavlova monchou taartjes zijn zo lekker, maar wel erg machtig. Dus maak ze niet te groot. Je moet er natuurlijk nog wel van kunnen genieten! Twee taarten samen!
-
Gingerbread mannetjes
Deze gingerbread mannetjes zijn leuk voor in de kerstboom, maar ook op de kersttafel. Echte kerstkoekjes en zo leuk te decoreren.
-
Broodje oesterswarma met koffiemayo
Dit broodje oesterswarma met koffiemayo is een lekkere, gezonde snack voor in het weekend of later in de avond. Geen vlees, vegetarisch dus.
-
Ravioli met oesterzwammen roomsaus
In de afgelopen weken heb ik mijn eigen oesterzwammen gekweekt door middel van een growkit van Fryslan Fungies. Ik had na 5 weken kweken een prachtige oesterzwam en heb deze in een fijn…