-
Gekarameliseerde peertjes met yoghurtijs
Daar ben ik weer eens. In de afgelopen jaren is het bloggen en delen van recepten wat naar de achtergrond geschoven. Zonde, jammer, maar gewoon veel minder tijd om hiermee bezig. Misschien leuk…
-
Romige aubergine curry
Aubergine is zo’n veelzijdige groente die je echt wel goed moet garen om echt lekker te maken. De aubergine is net een spons die alle vocht, olie en smaak opneemt. Aubergine wordt dan…
-
Paella met kip en zeevruchten
Met mijn man ga ik bijna elke jaar in de winter naar een bestemming in Spanje. Bijvoorbeeld Fuertaventura of Lanzarote. Hier eten we dan graag paella met kip en zeevruchten. Ook eet ik…
-
Asperges in een krokant jasje
Deze Asperges in een krokant jasje zijn lekker als voorgerecht of snackje bij een borrel. Een lekkere manier om asperges te eten!
-
Cheesecake met passievrucht en amarettikoekjes
Deze Cheesecake met passievrucht en amarettikoekjes is fris van smaak en dus niet zo machtig als je misschien bent gewend met een cheesecake. Lekker met sinaasappel en ammarettikoekjes.
-
Cheesecake met aardbeiensaus
Cheesecake met aardbeiensaus is wel echt fantastisch, mits het goed is gemaakt natuurlijk! Deze cheesecake is een klassieker, fris van smaak en precies zoals je wilt dat het proeft. Met een heerlijke bodem!…
-
Crostini’s met blauwe kaas en rode uien chutney
Deze Crostini's met blauwe kaas en rode uien chutney zijn zo lekker als voorgerecht met de feestdagen of als hapje of voorafje, Vegetarisch en vol smaak!
-
Gevlochten chocoladebrood met kokos
Dit Gevlochten chocoladebrood met kokos is lekker met de kerstdagen
-
Feta saganaki met bacon en honing
Deze Feta saganaki met bacon en honing is zo lekker de combinatie van texturen en smaken. Lekker als voorgerecht met een stokbroodje ernaast!
-
Bao buns met sticky speklapjes en kimchi-mayo
Deze Bao buns met sticky speklapjes en kimchi-mayo zijn zo smaakvol en als je het goed voorbereid ook nog eens makkelijk te maken op een etentje!