Quesadilla avocado kaas
Lunch

Quesadilla avocado kaas

Quesadilla avocado kaas – mega romige vulling in een knapperig gebakken wrap. Quesadilla’s zijn eigenlijk twee wraps gevuld met lekkere ingrediënten en in iedere geval kaas om het geheel aan elkaar te laten smelten. Vervolgens wordt een quesadilla gebakken in een droge, hete koekenpan. Lekker om te dippen in een sausje. Leuk om je wraps eens niet op te rollen. Dit serveert makkelijk als hapje op een verjaardag. De wraps kun je al tijden van tevoren maken.

Een quesadilla is een handige manier om restjes eten van het weekend op te maken., zoals soorten kaas, vleeswaren of groentes. Ook erg lekker bij een Mexicaans diner als voorgerecht of bijgerecht.

Lekker met chilisaus! Maak jij dit lekkere, snelle lucchgerecht ook eens?

Ingrediënten quesadilla avocado kaas

2 wraps
1 avocado
6 plakken jong of belegen kaas
Een draai zwarte peper
8 muntblaadjes
40 ml zoete chilisaus

Zo maak je het:

  1. Leg dunne partjes avocado op één van de wraps, hierover heen de kaas, munt blaadjes, peper, eventueel zout, en dan de tweede wrap erop.
  2. Bak de quessadilla in een hete (antiaanbaklaag) koekenpan, als de onderkant goudbruin is de quesadilla omkeren en ook die kant bakken.
  3. Snijd in puntjes en serveer met de zoete chilisaus

Lekker ite!

Helemaal op de Mexicaanse tour? Deze zalige burritos maak je zonder pakjes en zakjes en is minstens zo lekker als die van Knorr wereldgerechten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *