Paprika hapje
Diner vega,  Snacks

Paprika hapjes

Deze keer een simpel hapje. Ik serveer deze paprika hapjes meestal met een verjaardag en het doet het altijd goed. Met drie ingrediënten ben je zo klaar.

Het lekkere aan dit borrelhapje is dat de paprika zo zoet wordt in de oven. De iets zoute geitenkaas past hier perfect bij en de pijnboompitten zorg voor een crunch. Dit hapje klopt gewoon!

paprika hapjes

Ingredienten 20 hapjes:

2 rolletjes zachte geitenkaas,
10 kleine oranje snackpaprika’s
30 gram pijnboompitten

Zo maak je de hapjes:

Zet de oven alvast op 200 graden aan. Snijd de mini paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes en het witte gedeelte. Vul beide partjes tot de rand met geitenkaas en leg 3 of 4 pijnboompitten op ieder hapje. Bak in 10 minuten op 200 graden goudbruin en gaar. Check even of de paprika gaar is, maar niet te bruin/zwart. Lekker ite!

Misschien vind je deze krokante dadels in spek ook lekker om op een feestje te serveren voor de vleeseters? ook lekker zonder spek trouwens.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *