pantosti tuna melt
Lunch

Panposti tuna melt

Het is weer (bijna) weekend! En dan maak ik vaak een lekkere tosti met verschillende soorten kaas. šŸ§€ Of in dit geval deze pantosti tuna melt.

Ik gebruikte goede cheddar van de kaasboer, veel lekkerder dan die plakjes uit het koelschap. Het brood heb ik in dikke plakken gesneden en extra krokant gebakken in de pan.šŸ³ De tosti dip je in zoete chilisaus!

Ingrediƫnten 1 pantosti tuna melt:

1/2 blikje tonijn op olie
1 el frietsaus of crĆØme fraĆ®che
20 gram cheddar
1/2 teentje knoflook, geperst
2 plakken dik gesneden brood
peper, zout
Extra frietsaus of mayo voor op het brood
zoete chilisaus

Zo maak je de pantosti tuna melt:

Snijd een lekker brood in dikke plakken. Meng de inhoud van een blikje tonijn met wat fritessaus of bijvoorbeeld creme fraƮche. Breng op smaak met peper, zout en een half teentje knoflook.

Smeer de tonijnsalade royaal tussen de twee plakken brood en beleg met gesneden plakjes cheddar. Smeer de boven en onderkant van het brood met frietsaus of mayo in (voor een super krokante tosti) Bak de tosti in een droge antiaanbaklaag pan. Op middelhoog vuur een paar minuten per zijde. Check of de kaas goed gesmolten is en de tosti niet aanbrandt. Serveer met zoete chilisaus!

Smullen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *